Mengenai MSTA

Persatuan Penganalisis Teknikal (STA) diiktiraf di seluruh dunia sebagai salah satu NGO terbesar dan paling banyak melatih dan memberi akreditasi kepada komuniti pelaburan. Pembelajaran yang di sediakan merupakan daripada profesional dalam industri kepada individu perseorangan yang berminat dalam kajian analisis teknikal . STA telah menetapkan piawaian dalam analisis teknikal selama 50 tahun dan telah mengajar di beberapa universiti di UK seperti LSE, King’s College, Queen Mary dll selama 25 tahun.

Teknikal analisis di akui sebagai salah satu cara menganalisis yang penting untuk meramal pergerakan harga. Metodologinya boleh digunakan di mana-mana pasaran dan tekniknya digunakan untuk pelbagai jenis aset seperti cryptocurrencies contohnya Bitcoin, mata wang, komoditi, bon, kadar faedah dan ekuiti. Sepanjang 50 tahun yang lalu kami telah mendedikasikan diri untuk mempromosikan dan memahami analisis teknikal dan peranannya sebagai alat pelaburan penting.

Muat Turun Borang MSTA

Muat turun borang ‘MSTA’ untuk permohonan. Sila hantarkan permohonan anda di alamat tertera di bahagian bawah borang berikut.