Mengenai MSTA

Persatuan Penganalisis Teknikal (STA) diiktiraf di seluruh dunia sebagai salah satu organisasi bukan untung yang terbesar dan paling banyak dihormati yang melatih dan memberi akreditasi anggota komuniti pelaburan, dari profesional industri kepada individu perseorangan, yang berminat dalam kajian analisis teknikal . Kami telah menetapkan piawaian dalam analisis teknikal selama 50 tahun dan telah mengajar di beberapa universiti di UK seperti LSE, King’s College, Queen Mary dll selama 25 tahun.

Diakui sebagai bahagian yang semakin penting dalam analisis teknikal aktiviti rumah yang paling banyak membantu meramalkan arah harga pasaran kewangan. Metodologinya boleh digunakan di mana-mana pasaran dan tekniknya digunakan untuk cryptocurrencies seperti Bitcoin, mata wang, komoditi, bon, kadar faedah dan ekuiti. Sepanjang 50 tahun yang lalu kami telah mendedikasikan diri untuk mempromosikan dan memahami analisis teknikal dan peranannya sebagai alat pelaburan penting.

Muat Turun Borang MSTA

Muat turun borang ‘MSTA’ untuk permohonan. Sila hantarkan permohonan anda di alamat tertera di bahagian bawah borang berikut.